theluxuriousmama.se

Shoppingtips till blivande mamman

Att hitta fina mammakläder och pre- graviditetkläder har genom åren inte varit alldeles lätt men de senaste åren har det skett en positiv utveckling när det gäller kläder för den blivande mamman. Trender och mode i dag är också väldigt tillåtande till växande magar och nyförlösta mammakroppar. Mycket av det vi ser på galgarna i butikerna i dag har funktionella material och satsar på bekvämlighet.

Sajten http://mamalicious.se har specialiserat sig på den blivande mamman och mamman. Har kan du hitta fina mammakläder med lite kaxigare uttryck än de annars vanliga basplaggen. Här hittar du också praktiska amningskläder i mjuka material. Medan du shoppar runt efter mammakläder så kan du också passa på att handla några första plagg till din lilla baby.

Har du en mer klassisk och elegant stil så är sajten www.mom2mom.se något för dig. Kläderna har svenska designers och är kända för att vara både stilfulla och bekväma. Priserna är också mycket prisvärda. Här får du mycket för pengarna. Även här kan du handla urgulliga fina bebiskläder.

http://www.mammashop.se så hittar du i princip allt du behöver som gravid och nybliven mamma. Kombinerade mamma7amnings-klänningar, skötbord och andra babymöbler och naturligtvis kläder till babyn. På den här sidan så samsas de kändaste märkena för mamma och bebis och är sidan för dig som vill handla allt från samma ställe.

Varför inte tillföra lite Glamour till mammavardagen och handla på underbara sajten http://glammom.se. På den här sidan så hittar du exklusiva amningsBH-ar från lite finare franska märken men också lite fräckare och även sexigare amningsBH-ar för dem som vi ha det. Sidan erbjuder även en BH-skola som hjälp för att hitta en BH som sitter perfekt på just dig. Glammom har också lite lyxigare mammakläder för den som känner för att vara lite extra exclusiv under sin graviditet. Plaggen har otroligt smarta lösningar både för dig som gravid och för dig som ammar.

För dig som inte vill handla kläderna online utan vill gå till butik och prova kläderna först så finns i dag flera butiker som erbjuder mammakläder. På Polaren och pyret så kan du handla deras typiska randiga mammakläder men även massa andra gravidplagg. Både Lindex och HM erbjuder mammakläder och får större och större sortiment. Men att en butik inte erbjuder just nischade mammakläder betyder inte att du som gravid inte kan handla där. Det finns många plagg som kan användas både under graviditet och efter. Exempelvis rymligare maxiklänningar, stretchjeans och tröjor i någon storlek större än vad du vanligtvis köper. Några plagg som brukar kallas för de ultimata graviditetsplaggen är omlottklänningen som är justerbar och dessutom helt perfekt sedan då det är dags för amning samt tunikan som så oftast brukar ha en vidare nederdel som täcker upp en rundande mage. Sedan finns ju också den mycket användbara ponchon som är helt perfekt även den under både graviditet och amning, ja, den kan ju såklart användas även när du varken är gravid eller ammar. Så för dig som inte vill lägga för mycket pengar på gravidplagg så är ovan exempel något att investera i.

Copyright Themeglory. All rights reserved. | Powered by Themeglory